Ke Udara

{{nowplay.song.artist}}

{{nowplay.song.track}}

Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

Gosip Mossip Mak Jemah #GMMJ

Zizan Razak Wujudkan Youtube Channel Sendiri Kongsi Kehidupan Sebenar

Wah! Zizan dah ada Youtube channel sendiri sebab nak kongsi kehidupan seharian dengan peminat.

Oleh: Aimi Nordin

Media sosial adalah medium selebriti untuk berkongsi apa yang berlaku dalam kehidupan seharian dengan peminat. Tak cukup sekadar gambar, peminat mahukan pula video. Jadi, Zizan Razak ambil langkah dengan mewujudkan Youtube channel sendiri untuk berkongsi lebih tentang kehidupan sehariannya bersama peminat. 

Tak puas kan tengok Zizan update kat insta stories je, apa kata korang subscribe Youtube channel Zizan kat bawah ni. Hahaha benda serius pun boleh jadi lawak la kalau dah namanya Zizan Razak! 

 

 


*Layan ERA fm menerusi dengar.era.fm

 

Filled Under :

Menarik

  • {{related.category}}

    {{related.name}}

     {{related.DocumentPublishFrom | date:"dd MMMM yyyy h:mma"}}